Hulumtime për lashtësinë e qytetit të Lushnjës –…

Niko FERRO HULUMTIME PËR LASHTËSINË E QYTETIT TË LUSHNJËS             Qyteti i Lushnjës shtrihet në lindje të fushës së Myzeqesë, buzë kodrave të Darsisë. Territori i tij zë një sipërfaqe prej 37 km². Bashkia numëron…

Foto nga kremtimi i ditës, fjetja e shën…

Foto nga kremtimi i ditës, fjetja e shën Joan Theologut. Në këtë ditë kremton emrin Mitropoliti i Korçës Imzot Joani. Bashkëmeshuan në këtë të kremte edhe Mitropoliti i Siatistës Hirësia e Tij Athanasi, dhe Mitropoliti…