Le ti duam prindërit tanë se kështu na…

https://youtu.be/vPSCFjjAIhc Le ti duam prindërit tanë se kështu na porositi Zoti Krisht Perëndia ynë. Intervvistë e Radio Ngjallja me At Ilia Maznikun, klerik i Kryepiskopatës së hirshme. Në këtë intervistë At Ilia thekson se braktisja…

Kishat e Shqipërisë – Pr. Dr. Aleksandër Meksi

https://youtu.be/s9bvk2hUYnQ Pr. Dr. Aleksandër Meksi në një intervistë për monografinë studimore ‘Kishat e Shqipërisë’. Për radio“Ngjallja” ai rrëfen detaje nga botimi, si dhe flet për risqet që u kanosen sot objekteve të kultit.