Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën…

https://youtu.be/VzR0JMj401s?si=e6MFLobh1wv1TT-1 Radio Ngjallja UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË “Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën Gjergjit – Fier” Përgatitur: Atë Grigor Pelushi Ilirjan Gjika – Historian Antonio Poshnjari – Video & montazh…

Kisha e Shën Spiridhonit – Goricë Berat

https://youtu.be/7BN9Rv8wQLI?si=Wbc3-N4w1U-pgW9t "SHEN SPIRIDHONI" në Goricë UDHETIM NE KISHAT E HERSHME TE SHQIPERISE me teologun dhe historianin Dr. Thoma Shkira, i cili tregon për vlerat historike, shpirtërore dhe traditat e komunitetit orthodhoks përreth kishës. PRODHIM I…

KISHA E SHËN GJERGJIT – DURRËS

https://youtu.be/CaLyVtAzOdU?si=2O4MQRjyNiR0LeNA UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË Kisha e Shën Gjergjit në Durrës Me të ftuar Dr. Thoma Shkira: Teolog & Historian Përgatitur: At Grigor Pelushi – Moderator Aleksandër Dimroçi: Video Dron Lajers Moçi:…