Zakonet Mortore në Bizant dhe Shqipëri (pjesa e…

https://youtu.be/T-GF4-Tr_YM Intervista e ditës me Prof Assoc. Dr. Kosta Giakumis, historian i arteve dhe metodikës së tyre.Dekan në Fakultetin e Shkencave humane dhe komunikimit gjuhësor KU LOGOS. Intervistoi për RADIO NGJALLJA  - Aleksandër Dimroçi, Shtator…