/Speciale e ditës – E Diela 1 e Llukait (Peshkimi dhe nxënësit e parë) – Përgatiti Dhjakon Kristo

Speciale e ditës – E Diela 1 e Llukait (Peshkimi dhe nxënësit e parë) – Përgatiti Dhjakon Kristo