/Predikim e diela parë e Llukait (Peshkimi dhe nxënësit e parë) – Nga Atë Nikolla Kodheli

Predikim e diela parë e Llukait (Peshkimi dhe nxënësit e parë) – Nga Atë Nikolla Kodheli