Ju ftojmë të ndiqni intervistën e Rektorit të…

https://youtu.be/y_QgigW2AjA?si=39LJE4qdclo1JOk8 Ju ftojmë të ndiqni intervistën e Rektorit të Kolegjit Universitar "LOGOS", Prof. Dr. Ilia Ninka, në Radio "Ngjallja". Në këtë video, Prof. Dr. Ilia Ninka ofron një pasqyrë të mbylljes së vitit akademik 2023-2024…

“Roli i Arsimit të Lartë në Promovimin e…

https://youtu.be/Jagyzvq5IZo?si=skaGh9XJJuqeZJqR Roli i Arsimit të Lartë në Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve Dr. Khalil Ghassan Përfaqësuesi i UNICEF-it në Greqi Dr. Ghassan Khalil është përfaqësuesi aktual i UNICEF-it në Greqi. Është profesor me përvojë…

“Roli i gruas në familjen e Krishterë Orthodhokse”…

https://youtu.be/Fl3JzJjAdOM?si=2Hs39jqM7AYKUN-e Simpoziumi “Familja qelizë e shoqërisë, në këndvështrimin Orthodhoks”, organizuar në kuadër të ditës ndërkombëtare të familjes nga Kisha Orthodhokse “Shën Nikollës” Kavajë në Bashkëpunim me Bashkinë Kavajë dhe Universitetin “Logos”. Znj. Theano Kostoli, asistent…

Evolucioni i familjes, rritja e moshës së martesës…

https://youtu.be/t5_rx3guDHY?si=afspE4pBt7_qT-7V Simpoziumi “Familja qelizë e shoqërisë, në këndvështrimin Orthodhoks”, organizuar në kuadër të ditës ndërkombëtare të familjes nga Kisha Orthodhokse “Shën Nikollës” Kavajë në Bashkëpunim me Bashkinë Kavajë dhe Universitetin “Logos”. Znj. Juna Muça. Asistent…

“Familja, themelet dhe sfidat” – Z. Thoma Çomëni

https://youtu.be/aKgPjqM6oEg?si=7PE6rU0y1yyfslIc Simpoziumi “Familja qelizë e shoqërisë, në këndvështrimin Orthodhoks”, organizuar në kuadër të ditës ndërkombëtare të familjes nga Kisha Orthodhokse “Shën Nikollës” Kavajë në Bashkëpunim me Bashkinë Kavajë dhe Universitetin “Logos”. Z. Thoma Çomëni, asistent…

Trashëgimia e bashkësisë së krishterë në Kavajë. Rasti…

https://youtu.be/AFVFH80VKiA?si=4_kHOO6OvcUTa73U Simpoziumi “Familja qelizë e shoqërisë, në këndvështrimin Orthodhoks”, organizuar në kuadër të ditës ndërkombëtare të familjes nga Kisha Orthodhokse “Shën Nikollës” Kavajë në Bashkëpunim me Bashkinë Kavajë dhe Universitetin “Logos”. Dr. Thoma Shkira, lektor…

Dialogu ndërfetar një leksion nga Prof. Dr. Genti…

https://youtu.be/BJydwbz9wN4?si=5ja3sC8Oocop1bFh Dialogu ndërfetar një leksion nga Prof. Dr. Genti Kruja Më 30 Mars kishim kënaqësinë të mirëpresim profesor Genti Kruja, Sekretar i Përgjithshëm i Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë dhe President i ENIB, Fetë për Paqe,…