Dr. Niko Ferro – Kisha e Shën Gjergjit…

Dr Niko Ferro Kisha e Shën Gjergjit në fshatin  Korie  të  Divjakës Kisha për të cilën do flasim më poshtë nuk është bërë asnjëherë objekt studimi, hulumtimi apo gërmimi arkeologjikë. Për këto arsye përshkrimi i…

Ndërroi jetë Atë Aleksandër Lushi.

Me hidhërim e dhimbje të thellë Mitropolia jonë njofton se ditën e sotme dt. 25 tetor 2021 në mengjes ndërroi jetë në pavionin infektiv të Spitalit “Nënë Tereza” në Tiranë si pasojë e infektimit me…

#14_vjet nga themelimi i KNFSH-së

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë u themelua më 22 tetor 2007 nga katër krerët e komuniteteve tradicionale fetare në Shqipëri, H. Selim Muça, Fortlumturia e tij Anastas Janullatos, Mons. Rrok Mirdita dhe H. Dede Reshat Bardhi.…

KËSHILLA SHPIRTËRORE

[pdf-embedder url="https://radiongjallja.org/wp-content/uploads/2021/09/Keshilla-Shpirterore.pdf" title="Keshilla Shpirterore"]