Përurimi i aparatit të rezonancës magnetike (Intervista me…

https://youtu.be/cy141ZgoVdU?si=rZssTA_U_SPD0cAY PËRURIMI I APARATIT TË REZONANCËS MAGNETIKE (Intervista me Z. Vasil Kristo: Drejtori ekzekutiv) Në datën 16 nëntor 2023, në Qendrën Diagnostike Orthodhokse “Ungjillëzimi” në Tiranë u krye Shërbesa e Bekimit të aparatit të Rezonancës…

Fuqia e Besimit- nga z.Lekë Tasi

https://youtu.be/bd7Nm9XQM5s?si=qAcOc9ENMKWoXCpg FUQIA E BESIMIT Besimi në Zot mposht persekutimin, urrejtjen dhe ligësinë. Shembulli i artistit dhe piktorit të famshëm z. Lekë Tasi që sfidoi pushtetin e errësirës përgjatë diktaturës. Salla e Rinisë pranë Katedrales "Ngjallja…

ÇELËSI I SUKSESIT TEMË E MBAJTUAR NGA z.…

https://youtu.be/kJIuguxzpco?si=7J96L29mH6M3RO6z ÇELËSI I SUKSESIT TEMË E MBAJTUAR NGA z. ANDI RËMBECI, PEDAGOG NË FAKULTETIN E HISTORISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, ME TË RINJTË ORTHODHOKSË TË TIRANËS NË SALLËN E RINISË PRANË KATEDRALES "NGJALLJA E KRISHTIT"…