KRISHTLINDJE 2022 𝐋𝐮𝐭𝐣𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐩𝐚𝐪𝐞 – 𝐊𝐮𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞

https://youtu.be/GwPV9tM4IHI † ANASTASI Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë KRISHTLINDJE 2022 𝐋𝐮𝐭𝐣𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐩𝐚𝐪𝐞 – 𝐊𝐮𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞 “Ti, që je Perëndi i paqes dhe Atë i dhembshur, na dërgove Engjëllin e Këshillit tënd…

KRONIKË E FESTIMEVE ME RASTIN E 50 VJETORIT…

https://youtu.be/s4nYJB8Azcs 50 VITE KRYEPRIFTËRI KRONIKË E FESTIMEVE ME RASTIN E 50 VJETORIT TË KRYEPRIFTËRISË SË FORTLUMTURISË SË TIJ KRYEPISKOPIT TË TIRANËS, DURRËSIT EDHE I GJITHË SHQIPËRISË IMZOT ANASTASIT. NGA: JOANA MOLLA 21 NËNTOR 2022 RADIO…