E Diela e Miroprurëseve (Vep. 6:1-7) – Burra…

https://youtu.be/pqnCTbC_t10  E DIELA E MIROPRURËSEVE (Vep. 6:1-7) BURRA TË MBUSHUR ME FRYMË “Mendohuni pra, o vëllezër, e zgjidhni prej jush shtatë burra me dëshmi të mirë e të mbushur me Shpirt të Shenjtë e me…

E diela e Thomait – Mrekulli atëherë dhe…

“Me anën e duarve të Apostujve bëheshin shumë shenja e çudira në mes të popullit” (v.12) https://youtu.be/Xmbk1NbuDBQ I Dikur, duke mësuar judenjtë, Zoti, u thoshte: “Ai që më beson mua, do të bëjë edhe ai…

Festë përkujtimore për nder të vendosjes së kurorës…

Foto nga programi i organizuar nga Bashkia e Lushnjes në bashkëpunim me Kishën Orthodhokse, me pjesëmarrjen e nxënësve dhe mësuesve, prindërve dhe besimtarëve të pranishëm në këtë festë përkujtimore për nder të vendosjes së kurorës…

Kremtimi i Shën Gjergj Trofeprurësit.

Krishti u Ngjall! Kremtimi i Shën Gjergj Trofeprurësit. U kremtua me madhështi e kremtja e Shën Gjergj Trofeprurësit, në katedralen që mban emrin e tij në Fier. Besimtarët ndoqën shërbesën e Mëngjesores dhe "Liturgjinë Hyjnore"…