Video

Radio Ngjallja July 21, 2024
https://youtu.be/aMEZMebRc0M?si=vELvRiX7DKRHdzHz Me bekimin e Kryepeshkopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Fortlumturisë së tij, imzot Anastasi, ...
Radio Ngjallja July 21, 2024
https://youtu.be/qme95GeTWDw?si=fUvGk6xefmQDxR73 Me bekimin e Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe I Gjithë Shqipërisë, Fortlumturisë së Tij, Imzot ...
Radio Ngjallja May 26, 2024
https://youtu.be/3WsA4ddmcXA?si=O5cvUeZFXVqo1czS Kisha Ortodokse mëson se një familje e shëndetshme ndërtohet mbi shenjtërinë e martesës. Në mësimin ...
Radio Ngjallja May 26, 2024
https://youtu.be/xRB8g0nExzM?si=mdFGZGxPkK8EW8ns U zhvillua ditën e Shtunë datë 18 Maj 2024 ora 10:00 - 12:00 në ambientet ...

kryepiskopata e hirshme

Radio Ngjallja July 21, 2024
https://youtu.be/Nz0r-fx7CdU?si=jxoMZcqxkweRVd3G FJETI MË ZOTIN HIRËSIA I TIJ, MITROPOLITI I BERATIT, VLORËS DHE KANINËS, z. IGNAT Me ...
Radio Ngjallja June 25, 2024
https://youtu.be/1_k2lvhSeGc?si=ZFZ5iBJfYCRKHI_o  
Radio Ngjallja June 19, 2024
https://youtu.be/WZXBANtKX1I?si=KCNAPA3Pqv-MrPK3 Kronika e Ditës “Ngjitja e Zotit Krisht në qiej”. | 13.06.2024 Kremtimi i Ngjitjes së ...

mitropolitë e shenjta

Radio Ngjallja July 21, 2024
https://youtu.be/jmgGpYj_cA4?si=VIh5-0qf9ppfN0Jg
Radio Ngjallja July 21, 2024
https://youtu.be/fV_qbN-Dz3I?si=2XQeB3PIUYni0Fx5  
Radio Ngjallja June 30, 2024
https://youtu.be/L_zy6ztuq-Q?si=y4OK0sonxHGLr2IB  

Lajme Nga Bota

Radio Ngjallja October 21, 2023
Tërëshenjtëria e Tij Patriarku Ekumenik Vartolomeu, ka komunikuar me telefon, mëngjesin e së premtes, 20 tetor ...
Radio Ngjallja October 21, 2023
Sinodi i Shenjtë i Patriarkanës së Antiokisë vendosi të rivendosë bashkimin eukaristik me Patriarkanën e Jerusalemit ...
Radio Ngjallja October 21, 2023
Kryepeshkopi i Gazës Hirësia e Tij Aleksi i Patriarkanës Ortodokse të Jerusalemit është i vendosur të ...