/Ekspozitë fotografike kushtuar Turizmit Religjioz në Ditën Botërore të Turizmit

Ekspozitë fotografike kushtuar Turizmit Religjioz në Ditën Botërore të Turizmit

Ekspozitë fotografike kushtuar Turizmit Religjioz në kuadër të Ditës Botërore të Turizmit Që nga 27 shtatori 1970 kur u miratua Statuti i Turizmit Botëror, kjo datë festohet në mbarë botën si Dita Botërore e Turizmit (WTD). Në këtë kuadër Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës si dhe Forumi i Turizmit Religjioz të Kolegjit Universitar “LOGOS” organizuan në hollin e universitetit çeljen e një ekspozite fotografike me foto të realizuara nga studentët e diplomuar dhe aktualë të programit Master Shkencor në Turizëm Religjioz. Kjo Ekspozitë është pjesë e Javës së Turizmit Religjioz e cila organizohet nga Kolegji Universitar “LOGOS” dhe Forumi i Turizmit Religjioz çdo vit dhe do të jetë e hapur për publikun në hollin e Universitetit nga data 27 shtator deri më 14 tetor 2023. Audio&Video: Jorgo Kobuzi