Të duam Atdheun tonë dhe ta begatojmë dhe…

https://youtu.be/aMV1CfrztCk “Të përpiqemi për vendin tonë me gjithçka që mundemi, sepse duke u përpjekur për vendin tonë, padyshim se ne më tepër ndihmojmë veten…” Intervista e ditës në Radio “Ngjallja” me Mitropolitin e Korçës, Hirësi…

E Diela e VIII e Llukait, Samaritani i…

https://youtu.be/_DpbNf2fWk8 Zoti erdhi për ta ngritur njeriun e restauruar që të jetë në kungim të përjetshëm me Perëndinë. E Diela e VIII e Llukait - Samaritani i Mirë Mitropoliti i Korçës Hirësi Joan

Figura e Theofan Popës

Fjala e mbajtur në Sesionin Shkencor të organizuar nga Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar në Korçë nga: Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani. THEOFAN POPA Sot jemi mbledhur për të përkujtuar një njeri të dashur, të…