Lutja, lëmosha dhe Falja si parakusht që kreshma…

https://youtu.be/44VeTH8wAHk Lutja, lëmosha dhe Falja si parakusht që kreshma jonë të jetë e pranuar nga Perëndia Temë e mbajtur nga z. Dhimitër Qosja, teolog. Salla e Rinisë pranë katedrales "Ngjallja e Krishtit" Tiranë. Mars 2023

Darkë festive me rastin e të kremtes së…

https://youtu.be/D_E19c6ko8Q Darkë festive me rastin e të kremtes së Shën Nikollës organizuar me fëmijët e Katekizmit nga Zyra e Fëmijëve të Kryepiskopatës. Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Tiranë Dhjetor 2022 Prodhim i Radio Ngjallja Video: Anastas…

Një dekadë nga themelimi i shkollës së Muzikës…

https://youtu.be/FjegGNUmkpU Dokumentar me rastin e 10-vjetorit te themelimit te shkolles se Muzikes Bizantine Nga:Julia Pjetri Audio, Video dhe Montazh: Anastas Moçi Pamje me dron: Jorgo Kobuzi Prodhim i Radio Ngjallja Tetor 2022 Shkolla e Muzikës…