“Misionarë në Shtëpi” – Emisioni i tretë

Miq dhe dëgjues të Radio "Ngjallja" sot në orën 20:00 në emisionin - "Misionarë në Shtëpi" nga Alexandria Ritsi do të ndiqni "Shtëpia është tempulli i familjes". Gjërat më të rëndësishme në jetë janë familja…

“Misionarë në shtëpi” – Emisioni i dytë

"Misionarë në Shtëpi" nga Alexandria Ritsi do të ndiqni si të kujdesemi për financat dhe si të ushqehemi shëndetshëm Radio "Ngjallja" Frekuenca Juaj Shpirtërore!https://youtu.be/nboceO3THEg https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/727347154281441/

“Misionarë Në Shtëpi” – Emisioni i parë

Emisioni "Misionarë Në Shtëpi" - Nga Alexandria Ritsi - Emisioni i parëÇdo të Enjte ora 20:00 dhe ritransmetim ditën e Premte ora 11:00.Radio "Ngjallja" Frekuenca Juaj Shpirtërore! https://www.youtube.com/watch?v=2hqChZqmzO4