/E Premtja e Madhe në Korçë. Vajtimet e Përmbivarrëshme dhe Proçesioni i Epitafeve

E Premtja e Madhe në Korçë. Vajtimet e Përmbivarrëshme dhe Proçesioni i Epitafeve

E Premtja e Madhe në Korçë. Vajtimet e Përmbivarrëshme dhe Proçesioni i Epitafeve. 3 Maj 2024 Bashkëpunim i Radio Ngjallja me @Valentino Arapi/ Dream Studio Korce