E Diela e 15 e Mateut, Urdhërimi i…

https://youtu.be/mTyvk_E8a1o?si=j2pTXdVqNxSlQsdG E DIELA E 15 E MATEUT, URDHËRIMI I MADH - MITROPOLITI I KORÇËS HIRËSI JOANI 4 SHKURT 2024 KATEDRALJA "NGJALLJA E KRISHTIT" KORÇË

Speciale e ditës – E Diela XV e…

https://youtu.be/UTecInqtOKo?si=c2pSy7LEsJ6eaESp Speciale e ditës - E Diela XV e Mattheut (Urdhërimi i madh). Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Video: Jorgo Kobuzi 04 Shkurt 2024 Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin…

Urime me rastin e ditës së emrit të…

https://youtu.be/OGzk4gJHmF8?si=2fvpxxclT63iYEap Urime me rastin e ditës së emrit të Kryepiskopit Anastas Përgatiti: Jorgo Belul Video Montazh: Lajers Moçi Radio "Ngjallja" 22.01.2024 Psal Kori Bizantin i Psaltëve "Shën Joan Kukuzeli", nën drejtimin e zotit Theodhor Peci

Kronika e ditës – E Kremtja e Shën…

https://youtu.be/mv46PWMN2DI?si=ZGHgn1LQnSLSnMix Kronika e ditës - E Kremtja e Shën Anastas Persianit. Kisha e “Ungjillëzimit”, Tiranë. Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Për çdo besimtar të kishës sonë dita e emrit është më e shënuara, e…

Kremtimi i Shën Andonit të madh dhe dita…

U kremtua me gëzim kujtimi i Shën Andonit të madh si dhe dita e emrit të Mitropolitit tonë, Imzot Andonit në famullinë e Shën Nikollës në qytetin e Elbasanit. Liturgjia Hyjnore u drejtua nga Hirësia…

Speciale e ditës – E Diela Pas Theofanisë…

https://youtu.be/gEYOAlOUpxc?si=UGncChPn6ljYV6mv Speciale e ditës - E Diela Pas Theofanisë (Ujit të Bekuar). Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Ktedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Video* Jorgo Kobuzi 14 Janar 2024