Pseudokleriku i emisioneve show dhe satirike Nikolla Bllazhde…

https://youtu.be/_UdROcG-yWI?si=nA-_AEEA4cU9xtX5 Kohët e fundit është shfaqur një pseudo-klerik me emrin Nikolla Bllazhde Xhufka, i veshur me rrobat e klerikut, i vetëshpallur si i tillë - lëshon mesazhe fyese dhe shpifëse kundër Kishës Orthodhokse Autoqefale të…

Del në shesh mashtrimi i dorëzimit si klerik…

Del në shesh mashtrimi i dorëzimit si klerik i Nikolla Bllazhde Xhufkës në bodrumin e shtëpisë nga prifti serb! - Flet përkthyesi kosovar i priftit serb që dorëzoi Bllazhden si klerik edhe që e shkishëroi…

MANASTIRI “BURIMI JETËDHËNËS” DHËRMI – MURG KSENOFONDI

https://youtu.be/wEzP_Zgz_5Q 𝐍𝐉𝐄̈ 𝐋𝐀𝐉𝐌 𝐃𝐀𝐒𝐇𝐀𝐊𝐄𝐐 𝐐𝐄̈ 𝐔 𝐏𝐄̈𝐑𝐆𝐄̈𝐍𝐉𝐄𝐒𝐇𝐓𝐑𝐔𝐀 𝐍𝐆𝐀 𝐅𝐀𝐊𝐓𝐄𝐓 Së fundmi, dikush në rrjetet sociale, hodhi një “lajm” për “njerëz të armatosur” në Manastirin “Burimi Jetëdhënës” të Dhërmiut. Pas një kontrolli nga policia e Himarës,…