E Kremtja e ditës “Mrekullia e Grurit” nga…

https://youtu.be/DDInw0D7n4Q?si=f043mDEmhdbARVXN Kronika e ditës! Predikim nga Hirësi Ignati Mitropoliti i Beratit, lexuar nga Arkimandriti Anastas Mamaj. Në fund të Liturgjisë Hyjnore, Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla, uroi të gjithë besimtarët Orthodhoks që festojnë…

E Diela VI e Llukait – Fuqia e…

“I doli përpara një njeri prej qytetit, që kishte djaj prej shumë vjetësh” (v.5) Gabimi i madh i njerëzve të epokës sonë është se nuk pranojnë ekzistencën e djallit. Fryma e botës dhe mëkati i…