Intervistë ekskluzive e Radio Ngjallja me Arkimandrit Atë…

https://youtu.be/XGGOe-tNtrc?si=pRNZ7kSAPxYWNz00 Intervistë ekskluzive e Radio Ngjallja me Arkimandrit Atë Arsen Braile (Arbëresh) Klerk në Brindisi të Italisë në Patriarkanën Ekumenike të Kon/pojës. Në këtë intervistë Atë Arseni tregon për dashurinë që ka për Shqipërinë, Kishën…

Familja – si ishte dhe si është sot.

https://youtu.be/ti8WnQBCF90?si=mZvATRMVYwM_gimi Familja - si ishte dhe si është sot. Çfarë po ndodh me të dhe çfarë duhet të bëjmë të gjithë ne? A jemi ende në kohë të shpëtojmë Familjen? Intervistë e Radio Ngjallja me…

Intervista e ditës me të ftuar z. Theodhor…

https://youtu.be/rmJfddBDqw4?si=xswKT-tWgh_sOPKE Radio Ngjallja prezanton: Intervista e ditës me të ftuar z. Theodhor Qesko Drejtori i shkollave 9-Vjeçare dhe Gjimnazit “Frymë Dashurie” – Gjirokastër. Përgatitur: Intervistoi dhe video: Aleksandër Dimroçi Video Montazh: Antonio Poshnjari Mars, 2024…