Kulturë – Art – Histori – I ftuar:…

https://youtu.be/so4qblaFtjs I ftuar: Teologu z. Thoma Çomëni Tema: Rastet e përsëritura të dhunës midis të rinjve. Familja, shkolla dhe kisha, institucionet që mund të shpëtojnë shoqërinë! 𝑲𝑼𝑳𝑻𝑼𝑹𝑬, 𝑨𝑹𝑻 𝑫𝑯𝑬 𝑯𝑰𝑺𝑻𝑶𝑹𝑰 𝙎𝙝𝙦𝙞𝙥ë𝙧𝙞𝙖 ë𝙨𝙝𝙩ë 𝙣𝙟ë 𝙫𝙚𝙣𝙙 𝙢𝙚…