/E Drejta Kanonike (2): Ekspoze historike e kanoneve Kishtare

E Drejta Kanonike (2): Ekspoze historike e kanoneve Kishtare

E Drejta Kanonike (2): Ekspoze historike e kanoneve kishtare, nomokanonet dhe çfarë janë statutet e Kishave Autoqefale. Emision me z. Vlash Plepi, doktorant për të Drejtën Kanonike dhe pedagog në Akademinë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”. Intervistoi: Jorgo Belul Montazhi: Lajers Moçi Prill 2024