/Kulturë – Art – Histori – I ftuar: Teologu z. Thoma Çomëni

Kulturë – Art – Histori – I ftuar: Teologu z. Thoma Çomëni

I ftuar: Teologu z. Thoma Çomëni Tema: Rastet e përsëritura të dhunës midis të rinjve. Familja, shkolla dhe kisha, institucionet që mund të shpëtojnë shoqërinë! 𝑲𝑼𝑳𝑻𝑼𝑹𝑬, 𝑨𝑹𝑻 𝑫𝑯𝑬 𝑯𝑰𝑺𝑻𝑶𝑹𝑰 𝙎𝙝𝙦𝙞𝙥ë𝙧𝙞𝙖 ë𝙨𝙝𝙩ë 𝙣𝙟ë 𝙫𝙚𝙣𝙙 𝙢𝙚 𝙣𝙟ë 𝙜𝙟𝙚𝙤𝙜𝙧𝙖𝙛𝙞 𝙚 𝙝𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞 𝙦ë 𝙠𝙖 𝙥ë𝙧𝙘𝙖𝙠𝙩𝙪𝙖𝙧 𝙙𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙩𝙮𝙧ë𝙣 𝙚 𝙠𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧ë𝙨 𝙨ë 𝙨𝙖𝙟. 𝙉𝙟ë 𝙫𝙚𝙣𝙙 𝙢𝙚𝙨 𝙡𝙞𝙣𝙙𝙟𝙚𝙨 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚𝙧ë𝙣𝙙𝙞𝙢𝙞𝙩. 𝙆𝙟𝙤 ë𝙨𝙝𝙩ë 𝙖𝙧𝙨𝙮𝙚𝙟𝙖 𝙥𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙠𝙚𝙢𝙞 𝙯𝙜𝙟𝙚𝙙𝙝𝙪𝙧 𝙚𝙢𝙧𝙞𝙣 𝙚 𝙚𝙢𝙞𝙨𝙞𝙤𝙣𝙞𝙩 𝙩𝙤𝙣ë 𝙠𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧𝙤𝙧

Radio Ngjallja -Tiranë-Durrës 88.5MHz – Korçë 88.7 MHz – Pogradec, Prrenjas 90.6 MHz – Elbasan 93.4 MHz – Fier 98.7 MHz – Radio ”Ngjallja” me ju, për një shoqëri të vërtetë dashurie!