/E Diela e Pestë e Kreshmës – Shën Maria Egjiptiane – Mesazhet që përcjell Ungjilli i kësaj dite

E Diela e Pestë e Kreshmës – Shën Maria Egjiptiane – Mesazhet që përcjell Ungjilli i kësaj dite

E Diela e pestë e Kreshmës së Madhe Shën Maria Egjiptiane *Mesazhet që përcjell Ungjilli i kësaj dite – shembulli i Shën Maria Egjiptianes dhe rëndësia e frekuentimit të Misterit të Pendim-Rrëfimit Intervistë me z. Dhimitër Qosja, teolog Intervistoi: Aleksandër Dimroçi