/Kontributi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i të gjithë Shqipërisë

Kontributi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i të gjithë Shqipërisë

Kontributi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i të gjithë Shqipërisë, Fortëlumturisë së Tij Anastasit, në ngritjen dhe zhvillimin e arsimit. Kopshte, shkolla (9- vjeçare dhe të mesme) në shumë qytete të Shqipërisë, gjithashtu edhe Kolegji Universitar Logos me dy kampuset e tij në Tiranë dhe Shën Vlash, Durrës. I ftuar: Andi Rëmbeci Emisioni – Kulturë, Art, Histori