/KODIKËT E SHQIPËRISË, PASURI E RRALLË KOMBËTARE DHE VLERË E PATJETËRSUESHME – ANDI RËMBECI

KODIKËT E SHQIPËRISË, PASURI E RRALLË KOMBËTARE DHE VLERË E PATJETËRSUESHME – ANDI RËMBECI

KONTRIBUTI I KOMUNITETIT ORTHODHOKS TË SHQIPËRISË PËR OFRIMIN E VLERAVE TË JASHTËZAKONSHME DHE MONUMENTALE PËR MBARË SHQIPTARËT SI SHPREHJE E CIVILIZIMIT MË TË ARRIRË NJERËZOR. INTERVISTË E RADIO NGJALLJA ME STUDIUESIN DHE LEKTORIN PRANË DEPARTAMENTIT TË HISTORISË DHE TË FILOLOGJISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS z. ANDI RËMBECI. NGA: JOANA MOLLA VIDEO: ANASTAS MOÇI MONTAZH: JOANA MOLLA SHKURT 2023