/Shën Vlashi, Martiri i Sebastes në Iliri

Shën Vlashi, Martiri i Sebastes në Iliri

Shën Vlashi, Martiri i Sebastes në Iliri. Dokumentar kushtuar Hieromartirit dhe dëshmorit të madh të Krishtërimit Episkop Vlashit në Sebaste (pranë kodrave të Laçit të sotëm). Nga: Nikolla Barkaj Pamje me Dron: Aleksandër Dimroçi Kamera dhe Dron: Jorgo Kobuzi Video Montazh: Lajers Moçi Prodhimi i Radios Ngjallja 2024