/Kisha e “Shën Marisë” – Kisha nën shkëmb (Sinjë – Berat)

Kisha e “Shën Marisë” – Kisha nën shkëmb (Sinjë – Berat)

UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË Kisha e “Shën Marisë” – Kisha nën shkëmb Realizuan: I ftuar: Dr. Thoma Shkira Teolog dhe Historian Aleksandër Dimroçi – Video dhe Dron Antonio Poshnjari – Video Montazh Radio Ngjallja Sinjë, Berat 2024