/Restaurimi i Kishës “Shën Mëhillit” Nga komuniteti Orthodhoks në fshatin Bubullimë, Lushnje

Restaurimi i Kishës “Shën Mëhillit” Nga komuniteti Orthodhoks në fshatin Bubullimë, Lushnje

Restaurim i Kishës “Shën Mëhillit” Nga komuniteti Orthodhoks në fshatin Bubullimë – Lushnje Realizim i Radios Ngjallja: Të ftuar: Atë Gori Ndreko – Kleriku i enorisë së Shën Mëhillit në Bubullimë Aurel Bardho – Katekist në Mitropolinë e Beratit Atë Grigor Pelushi – Moderator Aleksandër Dimroçi – Pamje me Dron. Antonio Poshnjari – Kamera dhe Montazhi Shkurt, 2024