Libri “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” i…

https://youtu.be/pp5cm91AtTo Prezantimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” - vështrim historik - i studiuesit dhe arkeologut Dr. Niko Ferro. Reçensues: historiani Z. Ilirjan Gjika. Qendra e Artit “Vaçe Zela” (kinoteatri) Lushnje, 29 Maj…

Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të…

https://youtu.be/XWhYmhSVtzs Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” - vështrim historik i studiuesit dhe arkeologut Dr. Niko Ferro. Qendra e Artit “Vaçe Zela” (kinoteatri) Lushnje, 29 Maj 2023

Veprimtari në kuadrin e programeve për fuqizimin e…

https://youtu.be/VwuXpoQmum8 VEPRIMTARI NË KUADRIN E PROGRAMEVE PËR FUQIZIMIN E TURIZMIT FETAR NDËRKUFITAR Sot, më 16 dhjetor 2022, në mjediset e Hotel “Tirana International”, u zhvillua veprimtaria: “Dialogu ndërkulturor midis feve”. Ajo u organizua në kuadrin…

Prej disa ditësh, me ftesë të përgjegjësit të…

Prej disa ditësh, me ftesë të përgjegjësit të Radios “Ngjallja” At Grigor Pelushit po zhvillon një vizitë pune në Kishën Orthodhokse në Shqipëri z. John Maddex, themeluesi i Radios dhe i botimeve ”Ancient Faith” në…

Kronikë e Radio Ngjallja – Konferenca Rinore e…

https://youtu.be/G-7ogAmbevc Konferenca Rinore e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë "Bëhuni Nxënës të Krishtit - Peshkatarë Njerëzish" me pjesmarrjen e Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës edhe gjithë Shqipërisë, Anastasit -  28 Maj 2022, video e…