/Aktivitet Festiv me rastin e 25 Marsit Ditës Kombëtare të Greqisë

Aktivitet Festiv me rastin e 25 Marsit Ditës Kombëtare të Greqisë

Aktivitet Festiv me rastin e 25 Marsit – Ditës Kombëtare të Greqisë Në këtë kronik të ditës kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë një aktivitet festiv që u mbajtë me rastin e 25 Marsit, Ditës Kombëtare të Greqisë. Ky aktivitet i mrekullueshëm, i organizuar nga nxënësit e Shkollës 9-vjeçare “Protagonisti” në bashkëpunim me Fondacionin “Fryma e Dashurisë”, synon të nderojë dhe të kujtojë me respekt pavarësinë e Greqisë, një ngjarje historike që ka ndikim të thellë në kulturën dhe trashëgiminë e rajonit tonë. Aktiviteti që do të ndiqni përmban prezantime dhe performanca artistike nga nxënësit e shkollës, si dhe fjalime nga përfaqësues të shkollës, Fondacionit “Fryma e Dashurisë” dhe të ftuarve. Na ndiqni…. Për Radio Ngjallja J. Molla A. Poshnjari – Video & Montazh