/Libri “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” i arkeologut Dr. Niko Ferro – reçensues Ilirjan Gjika

Libri “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” i arkeologut Dr. Niko Ferro – reçensues Ilirjan Gjika

Prezantimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” – vështrim historik – i studiuesit dhe arkeologut Dr. Niko Ferro. Reçensues: historiani Z. Ilirjan Gjika. Qendra e Artit “Vaçe Zela” (kinoteatri) Lushnje, 29 Maj 2023