/Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” – i arkeologut dhe studiuesit Dr. Niko Ferro

Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” – i arkeologut dhe studiuesit Dr. Niko Ferro

Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” – vështrim historik i studiuesit dhe arkeologut Dr. Niko Ferro. Qendra e Artit “Vaçe Zela” (kinoteatri) Lushnje, 29 Maj 2023