/“KRYEPISKOPI ANASTAS – SHQIPONJË SHPIRTËRORE ME KRAHË TË FUQISHME” – Atë Zhivko Panev

“KRYEPISKOPI ANASTAS – SHQIPONJË SHPIRTËRORE ME KRAHË TË FUQISHME” – Atë Zhivko Panev

“KRYEPISKOPI ANASTAS – SHQIPONJË SHPIRTËRORE ME KRAHË TË FUQISHME” Intervista e ditës me Atë Zhivko Panev, klerik i Kryepiskopatës së kishave orthodhokse autonome në Paris, Francë – President i konferencave dhe i lëndës mësimore “E drejta kanonike dhe historisë së kishave orthodhokse lokale në Institutin Teologjik të “Shën Sergjit” në Paris – Drejtor i faqes së informacionit “Orthodoxie.com” dhe producent i emisionit “Orthodoxie” në TV “France 2” Intervistoi: Atë Grigor Pelushi përkthyese: Eleni Pani realizimi: Aleksandër Dimroçi ndihmuan: Antonio Poshnjari, Lajers Moçi RADIO NGJALLJA, TIRANË, PRILL 2024