/Ministri i Brendshëm i Shqipërisë z. Sandër Lleshaj takohet me Patriarkun e Antiokisë dhe të Gjithë Lindjes, Fortlumturinë e Tij, Joani X

Ministri i Brendshëm i Shqipërisë z. Sandër Lleshaj takohet me Patriarkun e Antiokisë dhe të Gjithë Lindjes, Fortlumturinë e Tij, Joani X

Patriarku i Antiokisë dhe Gjithë Lindjes Joani X priti në një takim miqësor Ministrin e brendshëm të Shqipërisë z. Sandër Lleshaj i shoqëruar me një delegacion zyrtar në rezidencën patriarkale në Balamand në Liban.

Takimi u përqëndrua rreth situatës së përgjithshme dhe çështjeve aktuale në Lindjen e Mesme.

Përgatiti: Nikolla Barkaj

Burimi: Orthodox Times