/Kisha Orthodhokse e Rumanisë: Patriarku Daniel zhvillon takim me studentë përfaqësues të lidhjes studentore Orthodhokse

Kisha Orthodhokse e Rumanisë: Patriarku Daniel zhvillon takim me studentë përfaqësues të lidhjes studentore Orthodhokse

Rumani: Patriarku Daniel zhvillon takim me studentë përfaqësues të lidhjes studentore Orthodhokse

Më 12 Janar, Patriarku Daniel i Rumanisë mirëpriti një grup përfaqësuesish të Lidhjes së Studentëve të Krishterë Orthodhoksë Rumunë (Romanian Orthodox Christian Students Association – ASCOR), pas mbledhjes së këshillit kombëtar të këtyre të fundit, e cila u zhvillua në Fakultetin Theologjik në Bukuresht.

Patriarku Daniel i përgëzoi studentët dhe i inkurajoi të vijonin me aktivitetet e tyre të pasura dhe dinamike.

Gjatë një takimi në zhvilluar në patriarkalë, Fotlumturia deklaroi gjithashtu se ky vit, i cili përkon me përvjetorin e 30të të ASCOR-it, do të shoqërohet me një sërë festash e aktivitetesh.

Kjo shoqatë u themelua më 14 Qershor 1990 në Bukuresht.

Burimi: https://orthodoxtimes.com/romanian-patriarch-meets-with-representatives-of-orthodox-students-association/