/Kisha e Shën Nikollës në Vanaj, Fier – Historia dhe Arkitektura e saj

Kisha e Shën Nikollës në Vanaj, Fier – Historia dhe Arkitektura e saj

KISHA E SHËN NIKOLLËS NË VANAJ, FIER. HISTORIA DHE ARKITEKTURA E SAJ. – ME ATË ARQILE DOKO DHE HISTORIANIN ILIRJAN GJIKA VIDEO DHE MONTAZH – LAJERS MOÇI PAMJE ME DRON – JORGO KOBUZI TETOR 2023