/Manastiri “Fjetja e Shën Marisë” në fshatin Vodic – Beratit

Manastiri “Fjetja e Shën Marisë” në fshatin Vodic – Beratit

UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË Manastiri “Fjetja e Shën Marisë” në fshatin Vodic – Berat Përgatitur: I ftuar Dr. Thoma Shkira – Teolog dhe Historian Antonio Poshnjari – Video dhe Montazh Radio Ngjallja Berat, Janar 2024