/Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën Gjergjit – Fier

Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën Gjergjit – Fier

Radio Ngjallja UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË “Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën Gjergjit – Fier” Përgatitur: Atë Grigor Pelushi Ilirjan Gjika – Historian Antonio Poshnjari – Video & montazh Dhjetor 2023