/Hoçishti, fshati ku ruhet e pastër tradita orthodhokse dhe kultura kristiane.

Hoçishti, fshati ku ruhet e pastër tradita orthodhokse dhe kultura kristiane.

UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË – Hoçishti, fshati ku ruhet e pastër tradita orthodhokse dhe kultura kristiane. Pamjet Filmike: Aleksandër Dimroçi Video Montazh: Lajers Moçi RADIO NGJALLJA 2024