/Dhërmiu – Fshati i Kishave dhe Manastireve

Dhërmiu – Fshati i Kishave dhe Manastireve

Me të ftuar: Ilirjan Gjika, Studiues & Theodhor Leka , mësues. Moderator: Atë Grigor Pelushi Realizime filmike: Videographer & Montazhi: Jorgo Kobuzi & Lajers Moçi Video Dron: Jorgo Kobuzi Radio Ngjallja Shtator 2023