/Kush është Foti (Fatmir) Cici – Mashtrimet e Klerikut të Zhveshur!

Kush është Foti (Fatmir) Cici – Mashtrimet e Klerikut të Zhveshur!

Informacion bazuar mbi dokumenta dhe fakte autentike për të gjithë ata që duan të mësojnë të vërtetat rreth tij dhjetor 2021.