/Urimi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joani, me rastin e 29 – vjetorit të Fronëzimit të Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe Gjithë Shqipërisë, Imzot Anastasi 2 Gusht 1992 – 2 Gusht 2021 Për shumë vjet o Kryezot! Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë 2 Gusht 2021

Urimi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joani, me rastin e 29 – vjetorit të Fronëzimit të Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe Gjithë Shqipërisë, Imzot Anastasi 2 Gusht 1992 – 2 Gusht 2021 Për shumë vjet o Kryezot! Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë 2 Gusht 2021