Fjala e Kryepiskopit Anastas – E Diela e…

https://youtu.be/xeF7CH0dZu0 Në traditën tonë Orthodhokse, Kryqi është në të njëjtën kohë simbol i Kryqëzimit por edhe i Ngjalljes. Në Kishën tonë Orthodhokse, në traditën tonë nuk qëndron ai mendimi që Krishti i kryqëzuar që duket…

KRISHTLINDJE 2022 𝐋𝐮𝐭𝐣𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐩𝐚𝐪𝐞 – 𝐊𝐮𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞

https://youtu.be/GwPV9tM4IHI † ANASTASI Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë KRISHTLINDJE 2022 𝐋𝐮𝐭𝐣𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐩𝐚𝐪𝐞 – 𝐊𝐮𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞 “Ti, që je Perëndi i paqes dhe Atë i dhembshur, na dërgove Engjëllin e Këshillit tënd…