/Zakonet Mortore në Bizant dhe Shqipëri (pjesa e parë)

Zakonet Mortore në Bizant dhe Shqipëri (pjesa e parë)

Intervista e ditës me Prof Assoc. Dr. Kosta Giakumis, historian i arteve dhe metodikës së tyre.Dekan në Fakultetin e Shkencave humane dhe komunikimit gjuhësor KU LOGOS.

Intervistoi për RADIO NGJALLJA  – Aleksandër Dimroçi, Shtator 2022