Vepra filantropike e Kryepiskopit Anastas

https://youtu.be/ne2H4LMZmWg Vepra filantropike e Kryepiskopit Anastas në këto 30 vite të Ringritjes Kanonike të Kishës Orthodhokse në Shqipëri Intervistë me At Ilia Kotnani, një nga klerikët e parë që shërben në Katedralen NGJALLJA E KRISHTIT,…

Hapja e seminarit hieratik-teologjik dhe vepra ndërtuese e…

https://youtu.be/KiHBsUCZvpI Hapja e seminarit hieratik-teologjik për formimin e klerikëve dhe vepra ndërtuese e Kryepiskopit Anastas Intervistë me At Ilia Kotnanin, i cili tregon për periudhën e parë të ringritjes kanonike të Kishës Orthodhokse në Shqipëri…

2 Gusht 1992, dita e fronëzimit të Kryepiskopit…

https://youtu.be/ixDIPnuQQfU “2 Gushti i vitit 1992, dita e fronëzimit të Kryepiskopit të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë, imzot Anastasit - riktheu autoqefalinë kishës sonë orthodhokse në Shqipëri” Intervistë me At Ilia Kotnanin në kuadër të 30…