/2 Gusht 1992, dita e fronëzimit të Kryepiskopit të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë, imzot Anastasit

2 Gusht 1992, dita e fronëzimit të Kryepiskopit të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë, imzot Anastasit

“2 Gushti i vitit 1992, dita e fronëzimit të Kryepiskopit të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë, imzot Anastasit – riktheu autoqefalinë kishës sonë orthodhokse në Shqipëri” Intervistë me At Ilia Kotnanin në kuadër të 30 Vjetorit të ringritjes kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë. Intervistoi për Radio “Ngjallja” – Aleksandër Dimroçi Korrik 2022