/Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë – Kisha e Shën Triadhës Kala – Berat

Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë – Kisha e Shën Triadhës Kala – Berat

Dokumentar mbi të dhënat, vlerat historike, kulturore, shpirterore te kishes se Shen Triadhes ne lagjen Kala te Beratit I ftuar historiani dhe teologu Dr. Thoma Shkira realizimi televiziv Aleksandër Dimroçi Kamera intervistes Antonio Poshnjari Falenderojmë për bashkëpunimin Atë Kristaq Subashi, Atë Joan Qako Shkurt 2024