/TEMA : “SEKTET DHE KULTET” I FTUAR: THOMA ÇOMENI – PEDAGOG NË KOLEGJIN UNIVERSITAR “LOGOS” INTERVISTOI : NIKOLLA BARKAJ 15 SHKURT 2021

TEMA : “SEKTET DHE KULTET” I FTUAR: THOMA ÇOMENI – PEDAGOG NË KOLEGJIN UNIVERSITAR “LOGOS” INTERVISTOI : NIKOLLA BARKAJ 15 SHKURT 2021